Musik & Ljud

I filmens värld sägs det, med all rätta, att ljud är hälften av filmen. Jag lägger stor vikt vid ljudet och tycker det är det som gör en film så speciell. Att kunna höra era löften eller tal tydligt och utan för mycket oljud från omgivningarna är väldigt viktigt för mig. Så viktigt att jag har ägnat denna del av sidan åt att framhäva det!

För att kunna få bästa ljudet behöver jag kunna sätta en mikrofon på åtminstone en av er. Innan ni börjar föreställa er en stor ful mikrofon så vill jag ni tittar på videon längre ner. Det här är Darius och han har fått en mikrofon som spelar in riktigt bra ljud av hans löften på deras utomhusbröllop. Kolla noggrant. Kan ni se den? Jag tänkte väl det! Jag kan inte hellre se den!

Älskade musiken! Med mitt egna bakgrund som musiker och musiklärare är det viktigt för mig att hitta musik som passar er film och som håller hög kvalitet. Ni kan vara säkra på att musiken jag använder är licensierad så att ni kan dela era fantastiska minnen med hela släkten, vänner och bekanta på sociala medier!

inFrame+Weddings+-+music.jpg