sverige / worldwide

inFrame Weddings

 

ER KÄRLEKSHISTORIA

 

Er berättelse

Hur jag jobbar

Timmar

Musik och ljud

Tjänster

Leverans

 
 
 
 
inFrame Weddings_Lina & Darius_Wedding Film.jpg

Er berättelse

Allt började med att en av er bjöd den andra ut på dejt. Eller kanske behövde ni en liten knuff från en kompis. Ellr också så utvecklades allt rätt så naturligt. Jag vill veta! Hur träffades ni? Vem friade? Om du skulle beskriva din bättre hälft med tre ord, vilka skulle det vara? Om jag skulle beskriva min fru hade jag valt: Stort hjärta, mycket talangfull och väldigt begåvat. Ni tänker säkert “Det är ju mer än tre ord!” Men då är mitt svar “I krig & kärlek är allt tillåtet”.

När det kommer till de bröllopsfilm jag skapar, vill jag den reflekterar vem ni är, hur er bröllop var och vad som gjorde dagen så speciell. Filmens karaktär ligger i alla de stora och små detaljer som ni har jobbat så hårt med, de fantastiska människor ni umgås med för att inte glömma er två!

Läs vidare för att veta mer om vad som är viktigt för mig för att kunna ge er den bäst tänkbara filmen!

Kunde inte ha föreställt mig en bättre eller mer lämplig person att filma vårt bröllop, det var förträffligt från början till slut
— Åse Rading-Standford

Hur jag jobbar

Ett bröllop är full av känslor - både glada men också, för de flesta bröllopspar, stressande situationer. När jag filmar ett bröllop är det viktigaste för mig att hjälpa er fokusera på det allra viktigaste och det är: att njuta av er stora dag! Det sista jag vill ni ska börja fundera över är hur filmen kommer att se ut eller att jag kommer i vägen för att ni får en fantastisk dag med era gäster!

Av den anledning gillar jag att ses och fika tillsammans (jag är lite av en kaffenörd) eller genom videosamtal. Här har vi tid och lära känna varandra lite bättre. Vi får också tid att prata igenom så många detaljer så möjligt såväl som att jag berättar lite mer om hur jag filmar första dansen, hur jag får bästa möjliga ljudet osv.

Efter vårt möte tar jag kontakt med fotografen, kyrkan/vigselförrättaren och andra som är involverade under bröllopsdagen så vi lär känna varandra och kan göra det bästa tillsammans för er. Ni kan kalla oss för eran A-team ;-)

inFrame Weddings - How I Work
inFrame Weddings_Maggie+Teferi.jpg

Timmar

Om ni skulle fråga mig vilken del av mitt bröllop jag tyckte mest om hade jag svarat festen… Eller nej, vänta! Ceremonin såklart… Eller kanske tango workshopen vi hade… Eller kanske till och med förväntningarna innan allt började gå i rasande fart! Det finns så många fina ögonblick vi kommer att minnas och jag är säker på, att er bröllopsdag kommer kännas likadan.

Som ni ser på mina tjänster, så inkluderar alla paket heldagsfilmning. Detta är ca. 10-12 timmar. Anledningen är att jag vill få med så mycket så möjligt från hela dagen.

Om ni bara är intresserade av delar av dagen, eller vill lägga till flera timmar, eller dagar, eller kanske till och med månader… (antagligen inte månader…) kan vi sitta ner tillsammans och hitta en lösning som passar just era behov!

Du är väldigt tillmötesgående och du lyssnade på våra viljor och vi är oerhört tacksamma och nöjda över filmen.
— Teferi Tedla

Musik & Ljud

I filmens värld sägs det, med all rätta, att ljud är hälften av filmen. Jag lägger stor vikt vid ljudet och tycker det är det som gör en film så speciell. Att kunna höra era löften eller tal tydligt och utan för mycket oljud från omgivningarna är väldigt viktigt för mig. Så viktigt att jag har ägnat denna del av sidan åt att framhäva det!

För att kunna få bästa ljudet behöver jag kunna sätta en mikrofon på åtminstone en av er. Innan ni börjar föreställa er en stor ful mikrofon så vill jag ni tittar på videon längre ner. Det här är Darius och han har fått en mikrofon som spelar in riktigt bra ljud av hans löften på deras utomhusbröllop. Kolla noggrant. Kan ni se den? Jag tänkte väl det! Jag kan inte hellre se den!

Älskade musiken! Med mitt egna bakgrund som musiker och musiklärare är det viktigt för mig att hitta musik som passar er film och som håller hög kvalitet. Ni kan vara säkra på att musiken jag använder är licensierad så att ni kan dela era fantastiska minnen med hela släkten, vänner och bekanta på sociala medier!

inFrame+Weddings+-+music.jpg

Priser 2019

Här hittar ni de vanligaste lösningar. Letar ni efter något annat? Kanske en Save the Date-film? Eller Videobooth? Eller kanske något helt annat? Skicka ett meddelande så sätter vi ihop något riktigt bra tillsammans.

Lina+%26+Darius_Wedding+Film.jpg

Feature 1

 • Heldagsfilmning

 • 1 filmare

 • Highlights film

 • Instagram sneak peek

 • Resekostnader inom Skåne ingår

Åse & Stephen_Wedding Film.00_05_36_09.Still003.jpg

Feature 2

 • Heldagsfilmning

 • 1 filmare

 • Highlights film

 • Ceremonifilm eller talen

 • Instagram sneak peek

 • Resekostnader inom Skåne ingår

Highlights.jpg

Feature 3

 • Heldagsfilmning

 • 2 filmare

 • Highlights film

 • Ceremonifilm

 • Talen

 • Första dansen

 • Dokumentärfilm

 • Instagram sneak peek

 • Resekostnader inom Skåne ingår

inFrame Weddings_Delivery_98211918.jpeg

Leverans

Det finns inget vi hellre vill än att kunna hålla minnen av dagar som ett bröllop så nära hjärtat det går. Efter timmars genomarbetning, skratt under de roliga talen, bli tårögd igen och igen efter de fantastiska löften och hela processen av editering är det bästa som finns att kunna leverera er bröllopsfilm.

Ni får allt material ni har beställt via en privat album på Vimeo. Smidigt, enkelt och snyggt. Därifrån kan ni, förutom att se filmen, ladda ner materialet till era egna enheter och dela med er familj, vänner och resten av världen, eller bara behålla det för er själva.

Och efter leverans? Jag hoppas höra från er! Kanske få en liten bild från bröllopsresan eller en kort hälsning med era kommande galna eller mysiga planer för sommaren… Hursomhelst hoppas jag vi kan hålla kontakten!

 

Såg de slutliga resultaten idag och vi var båda tagna av hur vackert dagen fångades. Tack så mycket!
— Stephen Rading-Standford

Jag ser fram emot att höra från er!

Åse & Stephen_Wedding Film.00_05_36_09.Still003.jpg
 
 

Monbijougatan 17, 211 53 Malmö

 
 
 

Låt oss höras vid!

Ni är steg ifrån att ta er bästa beslut - eller, att gifta er är faktiskt det bästa… Låt oss säga det är erat nästbästa beslut: att välja att filma er bästa beslut någonsin! Skicka gärna lite info till mig så återkommer jag! Ni kan skriva på Svenska, Engelska, Danska eller Spanska - ni får välja!

 

Please complete the form below

Name *
Name
Date
Date
When is the big day?